Yaşama dair herşey!

Harika epilasyon için pratik öneriler « Geri

E-posta 04.12.2011'de eklendi.
Harika epilasyon için pratik öneriler Vücudun her kısmı için özel öneriler..süper pürüzsüz bir cilt...epilasyon sanatının geldiği son noktayı görün. En iyi performansı elde ediyor musunuz?

1. Ilık suda banyo yapıldığında herkesin cildi daha rahat ve daha az duyarlı hale gelir. Bu nedenle Braun duşunuzda veya banyonuzda çalışarak şimdiye kadar en nazik epilasyon çözümünü sağlayan yeni Silk-épil 7 Wet & Dry'ı tasarlamıştır.
Başka Silk-épil modellerini kullandığınızda önce bir banyo veya duş yapıp cildinizin epilasyon öncesinde tamamen kuru olmasını sağlamanız gerekir.

2. Su altında epilasyon için faydalı öneriler
- Banyoda: En iyi sonuçlar için epilasyona ılık suda yaklaşık 5 dakika rahatladıktan sonra başlayın. Bacağınızı ve epilatörü tamamen suyun altında tutun. Tüyleriniz su altında kalkarak tutulmayı daha kolay hale getirir.
- Duşta: Cildiniz epilasyon sırasında nemli olmalıdır. Mükemmel sonuçlar için biraz duş jeli uygulayabilirsiniz.

3. Kuru epilasyon için faydalı öneriler:
- Cildiniz yağdan arınmış ve tümüyle kuru olmalıdır. Silk-épil 7 epilasyon öncesinde cildinizi temizlemeniz için özel mendiller geliştirmiştir. Bunların ayrıca cildinizi rahatlatıcı ve serinletici etkisi vardır ve böylece epilasyonu daha hoş hale getirip cildinizi harika hissetmenizi sağlar.
- Kısa tüyleri "kaldırmak" için ciltte tüylerin büyüme yönünde cildinizin üzerinde gezindirin. Bu işlem epilatörün tüyleri daha iyi tutmasını sağlar.

4. Epilatörü tüy büyümesi yönünün aksine yukarıya doğru bir hareketle gezindirin. Gerekirse daha da pürüzsüz bir sonuç için epilatör yönünü değiştirebilirsiniz.

5. Epilatör kullanmaya yeni başlayanlar ciltlerinin epilatör kullanımı sonrasında biraz kızardığını görebilir. Bu nedenle dışarıda geçecek önemli bir gecenin gündüzünde değil önceki gece epilasyon yapmak en iyisidir. Cildinizi rahatlatmak ve gerçekten pürüzsüz ve düzgün bir görünüm ve his kazandırmak için epilasyon sonrasında bir vücut kremi veya losyonu uygulayın.

6. Bir masaj süngerinin düzenli kullanımı (örn. duştan sonra) veya vücuda peeling uygulama küçük tüylerin içeri doğru büyümesini önler.
  • Bu haber için yorumlar (0 adet)

    • Geri İleri

Şu an okunanlar

.

Harika epilasyon için pratik öneriler

Vücudun her kısmı için özel öneriler..süper pürüzsüz bir cilt...epilasyon sanatının geldiği son noktayı görün. En iyi performansı elde ediyor musunuz? 1. Ilık suda banyo...

.

Mango Yeni sezon

Mango yeni sezona yeni isimlerle giriş yapıyor. Mango 2009-2010 Kış sezonu için Scarlett Johansson’u reklamlarına taşıdı. Reklam karelerinde Johansson oldukça dişi formda...

.

Nur yerlitaş açıklamaları

Nur yerlitaş Haberturk te katıldığıAlt Üst muhabbet programın da gülben ergen le yaptığı açıklamalar olay yaratacak. İşte videomuz ve Nur yerlitaş ...

.

İnciden Renkli Günler

Şimdi İnci Mağazaları’na uğramak için çok renkli bir neden daha var. Türkiye’nin önde gelen deri markalarından İnci, şimdi Renkli Günler adını taşıyan uygulamasıyla,...

.

Gelin ve Abiye Giyim 2012 modelleri

En zarif modellerle baş döndürücü bir güzelliğe sahip olabileceğiniz 2012 gelinlik modelleri abiye giyim ...

Harika epilasyon için pratik öneriler

Bu makaleyi eposta olarak göndermek için lütfen aşağıdaki bilgileri doldurunuz.

Harika epilasyon için pratik öneriler