Yaşama dair herşey!

İntikam 1. Bölüm 4.Fragmanı « Geri

E-posta 30.12.2012'de eklendi.


İntikam, 3 Ocak Perşembe akşamı saat 20:00'da Kanal D'de başlıyor. "İNTİKAM YOLCULUĞUNA ÇIKACAKSAN, KENDİN İÇİN DE BİR MEZAR KAZ." Konfüçyüs (MÖ 504) Hayatta sahip oldukları en değerli şey birbirleri olan, bir baba ve bir kız. Mutlu, huzurlu küçük bir aile. Her şey bu ailenin babası Adil’in, iftiraya uğramasıyla başlar.


Adil’in yöneticiliğini yaptığı bankanın sahibi, kendi bankasını dolandırmış ve suçu Adil’in üzerine yıkmıştır. Adil’e atılan bu iftirada, aşık olduğu kadın da büyük rol oynar. Adil, suçsuzluğunu kanıtlayamaz ve hapse mahkum olur. Kızı Derin’se babasından kopartılarak yetimhaneye gönderilir.


Baba ve kız, bir daha birbirlerini göremeyeceklerdir. Derin yalnız geçirdiği yıllar içinde, babasının bir suçlu olduğuna inandırılır. Cezaevindeki Adil’in ise, hayattan tek bir isteği kalmıştır. Kızı Derin’in, kendisinin masum olduğunu öğrenmesi. Adil, Derin’e, tüm gerçekleri anlatmak için, günlükler yazar.


Derin, babasının günlüklerine, ancak on sekiz yaşına girdiği gün ulaşacaktır. Ancak, babası Adil’i kurtarmak için çok geçtir artık. Adil cezaevinde, masum ve yalnız bir adam olarak ölmüştür. Yıllar babasının masum olduğunu öğrenen Derin’in önünde, iki yol vardır.

Ya her şeyi affedip yeni bir hayata başlamak, ya da babasının intikamını almak. Derin, intikamı seçer. Bunun için bütün geçmişini ve hayatını siler. Kimsenin bilmediği yeni bir kimlikle, babasını ve çocukluğunu ellerinden alan insanların arasına geri döner. Derin’in bundan sonra adı Yağmur Özden’dir. Derin, artık Yağmur Özden olarak, düşmanlarının karşısında.

Hiçbiri, Yağmur’un, intikam almak için aralarına sızdığını bilmiyor. Hiçbiri, bu genç ve güzel kadının ne kadar tehlikeli olduğunun farkında değil. Yağmur’sa tüm düşmanlarını çok iyi tanıyor ve hepsinden teker teker hesap soracak. İntikam tek bir adımla başlar ve mezara kadar gider. Yağmur, bu yolculuğa hazır.


  • Bu haber için yorumlar (0 adet)

    • Geri İleri

Şu an okunanlar

.

J.Crew baharlık bayan ayakkabı modelleri

Bayan giyimden erkek giyimine, aksesuar çeşitlerinden ayakkabı koleksiyonuna kadar pek çok ürün grubuna bünyesinde yer veren J.Crew markasının 2008 ilkbahar-yaz sezonu bayan grubu için...

.

2008 mango bluz modelleri

İşte Mangonun birbirinden çarpıcı etkiliyeci bayan buluz modelleri.Renkler ve modellerle mükemmel uyum.Bu yaz mutlaka bunlardan edinmelsiniz.Sizin için seçtiğimiz modeller....

.

Koku Notları

Esans yağı, molekül ağırlıkları farklı olan çeşitli sentetik ve naturel hammaddelerden oluşmaktadır. Üst notalarda hissedilen koku, molekül ağırlığı en hafif olan...

.

2012 Bahar Oje Trendleri

2012 Bahar Oje Trendlerinde pastel tonlarından seçmeler. Numaralar ve ton renklerle uygulamalı anlatım....

.

Zeynep tosun ss13 İntikıam dizisi binizi şapkaları

Zeynep tosun ss13 koleksiyonunda en göze çarpan binici şapkaları en göze çarpan parça. İşte sizin için ilkbahar yaz 2013 koleksiyonu...

İntikam 1. Bölüm 4.Fragmanı

Bu makaleyi eposta olarak göndermek için lütfen aşağıdaki bilgileri doldurunuz.

İntikam 1. Bölüm 4.Fragmanı