Yaşama dair herşey!

İvana sert Bursa stil önerileri « Geri

E-posta 19.10.2012'de eklendi.
İvana sert  Bursa stil önerileri Matrix'in organizesinde Bursa'da Roma Kuaför'e gelen ünlü fotomodel ve stil danışmanı İvana Sert, bayanların ilgi odağı oldu. Kıyafetleriyle gelen Bursalı bayanlara stil danışmanlığı yapan İvana Sert, Bursa'ya hayran olduğunu söyledi.

Matrix'in organizesinde Bursa'da Roma Kuaför'e gelen ünlü fotomodel ve stil danışmanı İvana Sert, bayanların ilgi odağı oldu. Kıyafetleriyle gelen Bursalı bayanlara stil danışmanlığı yapan İvana Sert, Bursada Bugün mikrofonlarına çok özel açıklamalar yaptı.

"ŞÖHRETİ ÇALIŞARAK YAKALADIM"
Kendi tasarımlarını kendisinin tanıtmasıyla şöhreti yakaladığını belirten İvana Sert, "Sürekli çalışıp, televizyon programı sunmak ve kendime iyi bakmanın sonrasında başarıyı yakaladım. Şöhretin verdiği yaşamdan dolayı çok mutluyum" dedi.

"BU PROJEYLE KADINLARI GÜZELLEŞTİRİYORUZ"

Matrix'in projesini danışmanlık olarak yürüttüğünü dile getiren ünlü fotomodel ve stil tasarımcısı İvana Sert, "Güzel bir projeye imza atıyoruz. Türkiye genelinde birçok ilde bu uygulamayı yapıyoruz.

Kuaför salonlarında bayanları hem kıyafet hem de görünüm olarak değiştirip güzelleştiriyoruz. Bayanların kendilerine daha çok özgüveni sağlamasına yardımcı oluyoruz.

Eskiden Türkiye'de çok yer gezmiyordum. Bu proje sayesinde Türkiye'nin her yerini gezip tadını alıyorum. Böyle bir projenin bir parçası olduğum için çok mutluyum" diye konuştu.

"BURSA KÜÜK ŞEHİR AMA ÇOK GÜZEL"
Bursa'yı çok sevdiğini, ve hayran kaldığını da ifade eden İvana Sert, "Bursa'ya çok geliyorum. Uludağ'a çok kez kayak yapmaya geldim. Bursa'nın kebaplarını çok seviyorum.

Beni herhangi bir zamanda Bursa'da kebap yerken görebilirsiniz. Bursa küçük bir şehir ama çok güzel" şeklinde konuştu.


İVANA SERT EN GÜZEL BAYANA AYAKKABISINI HEDİYE ETTİ


Roma Kuaför'de bayanlara kıyafet, saç ve güzellik danışmanlığı yapan İvana Sert, Bursalı bayanların hangi kıyafeti, hangi rengi ve saç stilini tercih etmesi gerektiği konusunda önemli tüyolar verdi.

Çok sayıda bayanın ilgi gösterdiği etkinlik sonrası en iyi stili yapan bayana İvana Sert, kendi tasarımı olan ayakkabıyı hediye etti.
  • Bu haber için yorumlar (0 adet)

    • Geri İleri

Şu an okunanlar

.

Mango 2010 20110 sonbahar koleksiyonu

Mango 2010 2011 osnbahar kış koleksiyonunda çalışan kadın gece kıyafetleri şehir yaşamı gibi çeşitli katagorilerde kıyafetler koleksiyon haline getirilmiş. Sonbahar renkleri...

.

Çiçek motifli göz farları

Ünlü markaların göz farları çiçek motifleri ile buluştu… Yeni bir sezonun gelişiyle kendisini yenileyen kozmetik dünyası, hazırladığı yeni ambalajlar ve ürün grupları ile moda...

.

Marjin 2013 bahar yaz ayakkabı alışveriş

Bu hafta sizler için yeni online yakkabı alışveriş mağazası Marjin i inceledik. Mezuniyet Geceleri ve Yaz Geceleri İçin Sedef Işıltısı Marjin 2013 Koleksiyonunda! Marjin Algaran Sedef...

.

10 tl ye haftanın güzellik tüyoları

İçerdiği Calendula Yağı ve Dexpanthenol ve anında rahatlatan formülü ile NIVEA Lip Care SOS Lip Balm: Çatlamış, kanamış, tahriş olmuş ve yanan dudakları anında rahatlatır,...

.

Faik sönmez abiye bluzler

Büyük beden de modadan taviz vermeyen kadının her zaman güzel olabileceğini kanıtlayan Faik sönmez abiye bluz modelleri sizin için seçtiklerimiz. Hemen şimdi online olarak da...

İvana sert Bursa stil önerileri

Bu makaleyi eposta olarak göndermek için lütfen aşağıdaki bilgileri doldurunuz.

İvana sert  Bursa stil önerileri