Yaşama dair herşey!

Güzel bacaklar için öneriler « Geri

E-posta 04.12.2011'de eklendi.
Güzel bacaklar için öneriler İster mini giymek üzere kusursuz egzersiz, bacaklarınız için enerji birikimi veya evde dinlendirici bir spa için en iyi öneriler olsun en iyi durumunuza gelebilmeniz için birçok faydalı öneri bulunmaktadır. Burada size yardımcı olabileceğini umduğumuz birkaç öneri var:

Stresten arınma
Rahatlama

Alışverişte veya uzun bir uçuşta çok zaman mı geçirdiniz? Şişmiş ayak bileklerinizi, bacaklarınıza buz küpleriyle masaj yaparak tekrar inceltin. Serinlik ayrıca toplar damarları rahatlatır.
Gökyüzünde

Çok mu uçmanız gerekiyor? İşte faydalı bir öneri: Bacaklarınızın ağırlaşıp ayak bileklerinizin şişmesini önlemek için 30 dakikada bir en az bir bardak su, bir meyve veya sebze içeceği, bitki veya meyve çayı için. Ayrıca şunlar da faydalıdır: Ara sıra ayağa kalkın, ayaklarınızı oynatın, parmak uçlarınıza kalkın ve koltuğunuzda aşağı yukarı sallanın.
Banyo yapmanın keyfi

Ilık su harikadır. Vücudu ve ruhu gevşetir. Gergin kaslar yumuşar ve beyniniz rahatlar. Ayak banyosu için ılık suya en sevdiğiniz banyo kokusundan birkaç damla koyun, bacaklarınızı baldırlarınıza kadar batırın ve yaklaşık 10 dakika keyfini çıkarın. Uyum için ylang-ylang, rahatlamak için lavanta ve gevşemek için limon esansı kullanın.
Sıcağa karşı nane

Sıcak yaz günleri veya uzun bir uçuş sonrasında harikadır. Bacaklarınıza serinletici nane losyonuyla masaj yapın. Yalın ayak kalın ve bacaklarınızı 5 dakika yükseltin.
Ayaklar yukarı!

Çok kolay görünüyor ama çok azımız ayaklarını dinlendiriyor. Bir deneyin! Ayaklarınızı birkaç dakika yükseltin. Bacaklarınızı üst üste koymayın ve alt bacak altına bir yastık yerleştirin. Bu işlem kalbe giden kan akışını rahatlatır ve gevşemenizi sağlar. Ayaklarınız size teşekkür edecek.
Ayak yuvarlama

"Pulp Fiction" filminde ayak masajı konuşmasını hatırlıyor musunuz? Kimseye problem yaratmanıza gerek yok - kendinize rahatlatıcı ve gevşetici şekilde davranın. Rahatça, ayaklarınıza kolayca ulaşabilecek şekilde oturun, üzerlerine biraz losyon sürün ve ayak parmaklarınızın ucundan topuklarınıza kadar severek ovun. Kolay gıdıklanmıyorsanız sıkı tutmak daha iyidir.
Oooommm

Hiç meditasyon denediniz mi? Aslında hiç de zor değil ve en meşgul günlerde bile sizi bir süre rahatlatır ve gevşetir. Gözlerinizi kapatıp nefes almanıza konsantre olmanız yeterli. Nefesinizin vücudunuza tamamen girmesini, burnunuzdan, göğsünüzden, akciğerlerinizden, midenize ve tekrar dışarı akmasını hissedin. Derin nefes vermek şarttır - nefes almak bunun doğal sonucudur. Sadece kendi düşüncelerinizi seyrediyormuş gibi, özellikle bir şey düşünmemeye çalışın.
Mutlu yeşil

Yüksek topuklularla yürüdükten sonra ayaklarınızı biraz dinlendirin: Mümkün olduğunca yalın ayak gezin. Çıplak ayaklarınızın parkta derin yeşil çimeni, kumsalda yumuşak kumu veya küçük bir çayın rahatlatan serinliğini hissetmesini sağlayın. Sağlıklı kan dolaşımı ve iç denge için faydalıdır.
Uyuyan güzel

Geçmişte doğru olmuştur, halen doğrudur ve daima doğru olacaktır: en güzel güzellik tedavisi uykudur. Kolay olmasa bile gece sekiz saat uyumaya çalışın. Gevşemekte zorlanıyorsanız yatıp nefes almanıza konsantre olun. Beyniniz çok doluysa bunları yazıp defteri kaldırın. Tatlı rüyalar!
Vücut seyahati

Hiç vücudunuzda seyahat ettiniz mi? Bir deneyin! Çok rahatlatıcıdır ve ayrıca vücudunuzu sevmenizi ve kabul etmenizi sağlar. Rahatça yatın ve gevşemeye çalışın. Derin nefes alıp önce ayaklarınıza konsantre olun ve onları hissedin ve nefesinizi ve tüm enerjinizi onlara gönderin. Sonra düşünceleriniz ve konsantrasyonunuzun tüm vücudunuzda yukarıya doğru kaymasını hissedin ve her parçayı sadece kendinize ait olarak düşünün. En sonunda nefesinizi vücudunuz içinde yayılan bir ışık olarak hayal edin ve böylece hem rahatlayın hem de enerji kazanın.

Güç arttırıcılar

Güç Arttırıcılar kısmı size gün ve yaşamınızı geçirmenizi sağlayacak şekilde enerji toplama önerileri vermektedir.

Kuvvetli bir atış

Deneyin: kafein dayanıklılığınızı %33 arttırır ve yağ yakılmasını uyarır. Bir bardak yeterlidir - daha fazlası kan basıncınızı fazla yükseltir.
Sıklık uzunluktan daha önemlidir

Sık ve düzenli çalışma kişisel sağlığınız için haftada bir egzersiz maratonuna göre daha etkilidir. Her gün 15-30 dakikalık bir bacak çalışması güçlü ve sıkı bacaklar için mükemmeldir. Herhalde bunu yapabilirsiniz değil mi?
Adım adım

Enerjinizi arttırın ve kendinizi daha iyi hissedin: ayakkabılarınızı atıp 10 dakika yürüyün ve sonra dizlerinizi sırasıyla kalça yüksekliğine kadar kaldırarak kendinizi daha iyi hissedin ve bacaklarınızın şekilli olmasını sağlayın. Deneyin - çok eğlencelidir ve sizi rahatsız eden birisini tekmelemekten çok daha iyidir (ve güvenlidir). En iyi sonuçları almak için her gün tekrarlayın.
Biraz oturun

İşte bacaklarınızın üst kısmını güçlendiren bir güç antrenmanı. Şöyle yapıyoruz: Sırtınız duvara dayalı olarak dik durun. Bacaklarınız omuz hizasında ileriye doğru yerleştirilir. Bir sandalyeye oturacakmış gibi çökün. Şimdi duvara yaslanın. 20'ye kadar sayın ve tekrar yükselip bacaklarınızı sallayın. 2 set.
Yukarı ve aşağı

Bu çalışma en küçük otel odasında bile yapılabilir. Dik durun ve bacaklarınızı omuzların hizasına getirin. Şimdi kollarınızı bükün ve vücudunuzun yan tarafında omuz yüksekliğine kaldırın. Avuç içleriniz aşağıya bakıyordur. Dizlerinizi bükün ve kollarınızı yukarıda ve dizleriniz bükülü olarak iki adım öne atın. Şimdi bacaklarınızı düzeltin ve ayak uçlarına kalkın. Kolları düz yukarı, avuç içleri birbirine bakacak şekilde kaldırın. Beşe kadar sayın ve bacaklarınızı tekrar bükün. 10 set.
Yorgunluk banyo yapıyor

Yorgun bacakları tekrar harekete geçirecek enerji verici banyo esansları kullanın. Canlandırıcı limon otu, enerji verici çam veya güçlendirici biberiye deneyin. Ilık su banyosu doldurup birkaç damla banyo esansı ekleyin ve bacaklarınızı içinde 10 dakika dinlendirin.
Havva'nın elması

Hiç düşündünüz mü? Bacaklarınız sizi her gün, tüm gün taşıyor. Kalbinizin kanı bunların içine ve sonra geri pompalaması gerekiyor. Bu harika bir şey. Ancak kan dolaşımını biraz canlandırmanın bir yolu var. Bunu nasıl yapmalı? Ilık suya birkaç damla elma sirkesi koyun ve bacaklarınızı bu çözeltiyle ayak parmaklarından bacaklarınızın üst kısmına kadar ovun. Bunu hakediyorlar ve siz de öyle!
Soğuk başlama

Hiç bacaklarınızın taş gibi olduğunu hissettiniz mi? En yorgun bacakları bile güçlendirme için bir öneri: soğuk bir duşu ayak bileğinden sağ bacağın dizine kadar yukarıya yönlendirin, önce dıştan sonra da içten. Sonra sol bacağa geçin. Sabah uyanmak veya gün içinde enerjiyi çabucak arttırmak için idealdir.
Güç kazandırıcı kısa uyku

Bundan sonraki yorgunluk atağı geldiğinde kendinizi rahatlatın. Gözlerinizi kapatın ve kendinizi uykuya bırakın. Yalnız 10-20 dakikadan fazla uyumadığınıza emin olun. Bu şekilde uykulu değil enerji kazanmış olarak uyanırsınız.
Salla bebeğim!

Ne zaman kızlarla dışarı çıkıyor olsanız (veya öylesine) en iyi dans müziğinizi iyice açın ve dans edin, dans edin, dans edin! Yalnız veya arkadaşlarınızla olduğunuzdan çok kibar ve sofistike gözükmek zorunda değilsiniz. Sadece dans edip yeni danslar keşfedin ve bazen dans pistinde kahkahalara boğulun. Bir deneyin! Kendinizi çok daha iyi, enerjik ve güvenli hissedeceksiniz - haydi artık gece olsun!

Güzellik dengesi

Güzellik dengesi kısmı sağlıklı kalma, kendinizi iyi hissetme ve harika görünme konusunda faydalı öneriler sunar.

Su kaynağınızı sağlam tutun

Güzelliğin en önemli sırrı budur: su! İçin daha çok için ve sonra bir bardak daha için! 2 litre bitki çayı kan dolaşımınızı çalıştırır ve pıhtılaşmayı önler. Onlar yapabiliyorsa siz de yapabilirsiniz!
Afiyet olsun!

Yediklerimizin görünümümüzü ne kadar etkilediği şaşırtıcıdır. Kepekli ürünler, meyve ve sebzeler, bol miktarda su ve tatlandırılmamış bitki çayı diyetimizin sabit bir kısmı olmalıdır. Komik olan şudur: Güzellik içten gelir, sadece vücudunuz gerekli besinleri aldığı için değil. Sağlıklı olmak ve vücudunuza doğru davranmak kendinizi iyi hissetmenizi sağlar.
Şu kasları besleyin!

Zamanınız azsa bilirsiniz: normal öğünler yemek her zaman mümkün değildir. Ancak vücudunuzun gereksinimi olduğu tüm besinleri almasını sağlamanız önemlidir. Kaslarınız zayıf veya ağırlaşmış gibiyse vücudunuz kas gücünü sağlamak üzere gereksinim duyduğu potasyum istiyor olabilir. Soya fasulyesi, kurutulmuş muz, hurma ve ıspanak zengin potasyum kaynaklarıdır.
Cilt gıdası

Aynaya bakıp önceki gün yediğiniz çikolataların bir sonucu olarak sivilce görüyor musunuz? Çikolata sizi mutlu eder yani durum çok da kötü değildir. İyi haber şu: bunun tersi de geçerli. Bazı gıdalar kesinlikle cildiniz için iyidir. Narenciyeler kollajen oluşturur ve cilt hücrelerini bir arada tutar. Domatesler A vitamini, C vitamini ve potasyumdan zengindir ve cildinizi güzelleştirir. Buğday tohumu sivilceleri hızlı ve etkin bir şekilde gidermeye yardımcı olur. Yani çikolata tekrar arkadaşınız olabilir...
Ekşi elmalar

İşte gizli güzellik iksiri: elma sirkesi harikadır. İyileştirici özellikleri vardır ve cildinizi yumuşak tutar. Cildinizin ölü cilt hücrelerini atmasına yardımcı olacak birçok enzim içerir. Ayrıca yağları yakar ve iyi bir sindirim aracıdır. Peeling için kullanın, gıdalar üzerine serpiştirin veya suyla karıştırıp için. Ne kadar kullanışlı olduğuna şaşıracaksınız!
5 dakikada 5 cm

Bacaklarınızı 5 dakikada uzatın: topuklu ayakkabılar onları hemen daha uzun gösterecektir. Ayakkabılarla aynı renk ekstra uzun pantolonlar bu etkiyi güçlendirir.
Daha uzun görünmelerini sağlayın

Bir kat çizgisi veya orta dikiş noktası olan pantolonlar giyin - bacaklarınızı daha uzun gösterirler. 3/4 pantolonlar veya Kapri pantolonlar ise bacaklarınızı daha kısa gösterir.
Dik yürümek

Görünüşünüzü koruyarak ayakta durun ve yürüyün. Yere basarken ayaklarınızı sağlam kökler olarak, neredeyse aşağıya doğru büyüyorlarmış gibi hayal edin. Tersine bir harekette kafanızın en üst kısmının yukarıya doğru kalktığını, sanki birisinin sizi bir iple yukarıya çektiğini düşünün. Omuzlarınızı kulaklarınızdan uzağa ve hafif geriye hareket ettirin. Bu hareketler boynunuz ve sırtınız için harikadır, en az 5 cm uzamanızı sağlar ve size bir kraliçe edası verir.
Önce sert sonra yumuşak

Harika kan dolaşımı, daha güzel bir cilt ve sıkı kaslar - bacaklarınıza düzenli olarak bir banyo lifi, fırça veya sert bir sünger ile masaj yaparsanız elde edecekleriniz bunlardır. Vücut peelingleri de eski cilt hücrelerini gidermek ve cildi düzgün tutmak için harikadır. Fırçalamadan sonra bol miktarda nemlendirici losyon uygulayın.
Sıkıntı giderici

Bazı günlerin hiç de sizin gününüz olmadığını hissediyor musunuz? En başta kendiniz olmak üzere hiçbir şey doğru çalışmaz. Bu azalmış kendine güven ataklarıyla savaşmanın iyi bir yolu şudur: Özel bir defter alın ve güçlü noktalarınızın, elde ettiğiniz her şeyin ve sizin için iyi gidenlerin bir listesini yapın. Bu sayfalarda kendinizi eleştirmek kesinlikle yasaktır. Kendiniz hakkında yazacak hiçbir iyi şey düşünemezseniz bir arkadaşınıza nelerinizi sevdiğini sorun. Kendinizi iyi ve başarılı hissettiğinizde bunları sıkıntı giderme kitabınıza ileride kullanmak yazın. Bir deneyin - hem güveninizi çok arttırır hem de sıkıntıyı uzak tutar.

Kış aylarında bacaklar için özel bakım

Nemlendirin!

Dışarıda soğuk ve kuru hava ve içeride merkezi ısıtmalı kuru hava, kış cildinin en önemli stres faktörleridir. Bu nedenle kış cilt bakımında bir numaralı kural basitçe şöyledir: nemlendirin! Cildiniz yazın biraz yağlı olsa da şu anda cildinize gereksinim duyduğu korumayı sağlamak üzere yağ tabanlı bir nemlendiriciye geçmeyi düşünün. Alt bacak ön kısım cildi ve dirsekler gibi narin bölgeler kışın iyice kuruma eğilimdedir - günde bir kaç kez çok kalın, çok etkili nemlendirici bir krem uygulamayı düşünün.
Cildinizi besleyin

Güzellik sadece ciltten gelmez! Özellikle kışın cildiniz doğal kaynaklarını arttırmak ve en iyi şekilde görünüp hissettirmek için doğru besinlere gereksinim duyar. Diyetinizin iyi dengeli olduğundan ve bol miktarda taze meyve ve sebze ve lif içerdiğinden emin olun ve belki de en önemlisi vücudunuzun kurumuş nem depolarını doldurmak üzere bol miktarda su içmenizdir!
Kusursuz kış egzersizi

Havuz yanında mutlu mutlu yatma günleri son bulmuş olabilir ama bu durum bacaklarınızın kışın mükemmel (gerçekten!) şekle girmesini önlemez. Soğuk havadan yararlanın ve Alp disiplini veya buz pateni gibi kış sporlarını deneyin. Hem dışarının tadını çıkarmanın güzel bir yoludur hem de size şekilli, güçlü ve karşı konulamayacak kadar güzel bacaklar sağlar.
Kış ev spa'sı

Dışarısı soğuk, ıslak ve iğrenç mi? İyi! İşte evde güzel ve rahatlatıcı bir spa günü için mükemmel hava. Kokulu mumları çıkarın en iyi arkadaşınızı çağırın, en sevdiğiniz müziği koyun ve spanın keyfini çıkarmaya başlayın!
Banyo mu duş mu?

Dışarısı soğuk ve nahoş olduğunda güzel ve sıcak bir banyoya girmekten daha hoş bir şey düşünülemez. Ancak bunu fazla abartmayın: Banyoyu kısa tutun ve su fazla sıcak olmasın. Ev spa gününüzde banyo yapılabilir ancak dönüşümlü olarak kısa, ılık duşlar kullanmalısınız. Banyodan sonra cildinizi dokunarak kurulayın ve cilt halen ılık ve nemliyken bu nemi kilitlemek üzere nemlendirici veya vücut yağı uygulayın.
Kışın ne giymeli?

Kışın cildinizin dış hava ile teması azdır ve kıyafetlerle bol miktarda temas eder. Bu nedenle bunun aşındırıcı bir deneyim değil güzel bir deneyim olmasını sağlayın. Kıyafetlerin yarattığı sürtünme ciltte stres oluşturur - bu nedenle kış giysilerinizi seçerken temel kriter şu olmalıdır: güzel hissediliyor mu? Cildinizin nefes alması ve fazla sürtünme oluşmaması için doğal veya işlevsel kumaşlar kullanın.
Ortamı nemlendirin

Kuru hava kışın cildinizin ana düşmanıdır! Dışarıda hava kurudur çünkü soğuk hava daha az nem içerir. Güney Amerika'ya taşınmak dışında bu açıdan yapacağınız fazla bir şey yoktur. İçeride ısıtma nem düzeylerini %30'un altına düşürebilir - bu konuda bir şeyler yapabilirsiniz! Sıcağı kapatıp battaniyeniz altında titremeniz de gerekmez. İyi bir nemlendirici alın ve güzel, yeterince nemli (ama tropik olmayan) bir atmosfer oluşturun - cildiniz (ve solunum yollarınız) buna bayılacaktır!
Kışın kararın!

Cildinizi en çok güzel ve güneş tarafından sağlanmış bir yanıkla seviyorsunuz değil mi? Maalesef kış günleri tüm vücudunuzu güneşlendirmek için fazla fırsat sunmaz. Ancak siz güneşe bakmayın - evde mükemmel, düzgün ve tam kararında bir yanık elde edebilirsiniz. Çok kaliteli bronzlaştırıcı losyon veya sprey kullanmanız yeterli. Ürünü kullanmadan önce cildinize hafifçe eksfoliasyon yapın ve ürünü mutlaka düzgün dağıtın. Dışarıdaki güneşe gelirsek: soluk görünse de ışınları halen cildinizi ciddi şekilde yaşlandırabilir! Bu nedenle ne zaman güneşe maruz kalırsanız mutlaka güneş yağı (belki kış için nemlendirici tipe geçmek düşünülebilir) kullanın.
  • Bu haber için yorumlar (0 adet)

    • Geri İleri

Şu an okunanlar

.

Güzel bacaklar için öneriler

İster mini giymek üzere kusursuz egzersiz, bacaklarınız için enerji birikimi veya evde dinlendirici bir spa için en iyi öneriler olsun en iyi durumunuza gelebilmeniz için birçok faydalı...

.

Cemal Reşit Rey yeni çehresine kavuşuyor

Türkiye’nin en büyük ve uluslararası boyuttaki tek konser salonu olma özelliğine sahip Cemal Reşit Rey Konser Salonu yenileniyor. Bakım ve onarım çalışmaları 4 milyon YTL’ye mal...

.

Mükemmel Aşkı Ararken

İster güzel, ister çirkin; ister zengin ister fakir olsun mükemmel erkek ve kadını bekleyen insanların çağındayız. Birçoğu başarıyı yakalamış iyi donanımlı insanlar. Ancak özel...

.

20 Dakikada Muhteşem Bacaklar

20 dakika yapacağınız egzersizle bacaklarınız istediğiniz gibi güzel görünebilir. Günde 20 dakika yapacağınız egzersizle bacaklarınızın ne kadar güzel görünebileceğini biliyor...

.

2009 kadın iç giyim modası

Yeni incinin çılgın kızı Y-Girl Gençliğin hareketli ve renkli kişiliği Yeni İncinin Y-Girl koleksiyonuyla hayat buluyor. Yeni İnci, kalitesini Y-Girl iç çamaşırıyla bir kez daha...

Güzel bacaklar için öneriler

Bu makaleyi eposta olarak göndermek için lütfen aşağıdaki bilgileri doldurunuz.

Güzel bacaklar için öneriler