Yaşama dair herşey!

Paris Hilton'a doğumgünü hediyesi! Vogue Türkiye « Geri

E-posta 04.12.2011'de eklendi.
Paris Hilton'a doğumgünü hediyesi! Vogue Türkiye Paris Hilton'a doğumgünü hediyesi ! Vogue Türkiye Paris Hilton için “Bir hayal” projeyi gerçekleştirdi. Meğer Paris Hilton ve fotoğrafçı Terry Richardson on yıldır biraraya gelmek isterlermiş.

Vogue Türkiye Paris Hilton için “Bir hayal” projeyi gerçekleştirdi. Meğer Paris Hilton ve fotoğrafçı Terry Richardson on yıldır biraraya gelmek isterlermiş. Bu esprili birlikteliğin çöpçatanı da Vogue Türkiye oldu. Buluşma mekanı Los Angeles’taki Milk Studios’du. Bu çekim Paris’e doğumgünü hediyemiz.

Barack Obama’dan, Amy Winehouse’a; Leonarda Di Caprio’dan Lindsay Lohan’a pek çok ünlü ismi çekmiş olan Terry, Paris’i Türkiye’den özel olarak götürülen “çifte nazar boncuklu” atletle fotoğrafladı.

Paris, Terry’nin vazgeçemediği kareli gömleği ve kemik gözlüğüyle Vogue Türkiye’nin Şubat sayısı kapağı oldu. Paris, çekime ikisi gelincik 15’i köpek tam 17 evcil hayvanıyla geldi. Paris’in köpeklerinden Mugsy, Terry’nin kamera çantasına işedi. İntikam isteyen Terry ne yaptı? Vogue Türkiye Şubat sayısında.

SİNYORA CC

Vogue Türkiye, 25 Şubat’ta vizyona girecek olan Sinyora Enrica ile İtalyan Olmak filminin ünlü yıldızı Claudia Cardinale’yleParis’teki evinde buluştu. Kariyerinden, Türkiye’deki film çekimlerine, yaşlanmaktan arkadaşlığa Cardinale’nin dünyasını okuyacağınız bu röportajı Vogue Türkiye adına yazar ve senarist Sedef Ecer gerçekleştirdi.

KADINLARI HEYCANLANDIRAN AKTÖRÜN 3 GÜNÜ

Karadağlar’ın yakışıklısı: Kadınları heyecanlandıran yeni jenerasyon aktörlerden İbrahim Çelikkol Vogue Türkiye’nin takibinde. Üç günü nasıl geçirdi?

SÜPER KAHRAMAN MARC JACOBS

Süper Kahraman Marc Jacobs mükemmel değil, mükemmel kusurları var.

Ona, moda dünyasının simyacısı demeleri boşuna değil. Tuttuğu herşeye bir değer katmayı başarıyor. Louis Vuitton’ın sanat direktörlüğünün yanı sıra kendi adıyla da koleksiyonlar yapan Marc Jacobs’ı Harriet Quick yazdı.

KÖKTEN ÇÖZÜM DİYETLER

Modern çağın yarattığı kilo sorunu ve her gün bir yenisiyle tanıştığımız diyetler arasında kalakaldık. Biraraya geldiğinde beslenme tarzını kökten değiştirecek formülleri Vogue Türkiye açıklıyor.

ÇOK SEKSİ

14 Şubat öncesi Vogue Türkiye’de mücevher ve iç çamaşırı buluştu. Çok da seksi oldu.
  • Bu haber için yorumlar (0 adet)

    • Geri İleri

Şu an okunanlar

.

Kızıl saçlar

Kızıl saç denildiğinde ilk akla gelen isim genelde Nicole Kidman olur. Beyaz teninin üzerindeki doğal kızıl saçlarıyla adeta bir idol olan güzel oyuncunun en çok bütünleştiği şeydir...

.

Erkekseniz bunları yaptırmalısınız

Bir erkeğin hayatı boyunca yaptırması gereken belli muayene, tarama ve testler var. Periyodik olarak laboratuvar incelemeleri, basit aşı ve ilaç uygulamalarıyla birçok sağlık sorununu...

.

Nur yerlitaş açıklamaları

Nur yerlitaş Haberturk te katıldığıAlt Üst muhabbet programın da gülben ergen le yaptığı açıklamalar olay yaratacak. İşte videomuz ve Nur yerlitaş ...

.

Cilt Bakım Sözlüğü

A vitamini : Kolajen üretimini artırmakta kullanılır ve soyma işlemine katkıda bulunur. Advanced Performance Complex : Cilt hücrelerini kuvvetlendiren,nemi çeken ve hapseden ve genç...

.

Gözlüklü güzel olabilirsiniz

Gözlük kullanıcıları makyaj renklerini yutar. Bu yüzden göz makyajınızı elinizden geldiği kadar güçlü bir şekilde yapmalısınız. Ve açık tonlardaki farlarla gözlerinizi...

Paris Hilton'a doğumgünü hediyesi! Vogue Türkiye

Bu makaleyi eposta olarak göndermek için lütfen aşağıdaki bilgileri doldurunuz.

Paris Hilton'a doğumgünü hediyesi! Vogue Türkiye