Yaşama dair herşey!

Markalar, Butikbebe.com’da İndirime Geldi « Geri

E-posta 04.12.2011'de eklendi.
Markalar, Butikbebe.com’da İndirime Geldi Türkiye’nin Hamile, Anne, Bebek ve Çocuklara yönelik özel alışveriş sitesi Butikbebe.com anne adayları ve anneler tarafından beğeniyle karşılandı.

Markalar, Butikbebe.com’da İndirime Geldi

Dünyadaki son trendleri takip etmeyi seven, modern, hızlı, çalışan annelerin vazgeçilmezi olan Butikbebe.com; tekstil ürünlerinden oyuncaklara; sağlık ve hijyen ürünlerinden mama sandalyelerine; bebek ve çocuk CD’lerinden beslenme ürünlerine kadar; seçkin markaların farklı ürünlerini %90’a varan indirim avantajı ile üyelerine sunuyor.

21.09.2011, İstanbul


Anne ve anne adayları; bebekleri, çocukları ve kendileri için gerekli tüm ürünlere en seçkin markalarla ve gerçek indirimlerle ulaşıyor. Butikbebe’nin kullanıcı dostu sistemi ile anneler artık kolay, hızlı ve güvenli alışverişin keyfini çıkarıyor. Sadece üyelere özel % 90’a varan indirimler, kampanyalar ve özel markalı ürünleri keşfetmek için Butikbebe.com’a ücretsiz üye olmak yeterli.

Rengarenk, cıvıl cıvıl, göz alıcı ve dünyaca ünlü markaların koleksiyonlarına rahatça ulaşabileceğiniz Butikbebe.com’da 100 TL ve üzeri tüm alışverişlerde kargo ücretsiz.

Üyelerine kalite, moda ve üstün hizmet kalitesini sunan Butikbebe.com bir Deniz Medya Grup iştiraki.




Butikbebe.com’a Özel Markalar

The Children’s Place, Calvin Klein Kids, BabyJem, NUK, Sebamed, Lansinoh, Koala, Dr. Fischer, Shaun das Schaf, Roc, Avent, Playgo, Spunky Kids, Neo Baby, Sanosan, Disney, Biopro, Tommy Hilfiger, Nautica gibi dünyaca ünlü markaların yanında her hafta Amerika’dan gelecek olan özel markalara, özel indirimli fiyatlarla ulaşabileceksiniz.

Butikbebe.com Hakkında
Bir Deniz Medya Grup iştiraki olan Butikbebe.com, güçlü pazarlama stratejisi ile private shopping konseptine yeni bir soluk getirmek üzere hizmet vermeye başladı.
Butikbebe.com anne adaylarının ve annelerin; bebekleri, çocukları ve kendileri için istedikleri ve ihtiyaç duydukları farklı ürünlere kolayca ulaşabilecekleri ayrıcalıklı bir alışveriş kulübüdür. Anneler ve anne adayları tekstil ürünlerinden oyuncaklara; sağlık ve hijyen ürünlerinden mama sandalyelerine; bebek ve çocuk CD’lerinden beslenme ürünlerine kadar; seçkin markaların farklı ürünlerini %90’a varan indirim avantajı ile Butikbebe.com’dan satın alabilecek ve markaların kampanyalarını buradan takip edebilecekler.




Netset Teknolojik Hiz. Paz. İç ve Dış Tic. Ltd. Şti.


Göksu Evleri Villa B130
Anadolu Hisarı – İstanbul

Tel: 0216 465 25 55
Faks: 0216 465 25 58

www.butikbebe.com

  • Bu haber için yorumlar (0 adet)

    • Geri İleri

Şu an okunanlar

.

Markalar, Butikbebe.com’da İndirime Geldi

Türkiye’nin Hamile, Anne, Bebek ve Çocuklara yönelik özel alışveriş sitesi Butikbebe.com anne adayları ve anneler tarafından beğeniyle karşılandı. Markalar, Butikbebe.com’da...

.

Bebe Kadını 2009 koleksiyonu

Bu sonbahar da şıklığı seçen özellikle iş kadınları için bir numara.Birbirinden şık takımlar ,deri trençkotlar ile günün her saatinde bakışları üzerinize çekeceksiniz. Her...

.

Sevgiliniz uzaklarda mı?

Sevgiliniz sizden kilometrelerce uzakta mı yaşıyor? Onu yeterince görememekten şikayetçi misiniz? Biriyle birliktesiniz ve her şey mükemmel gidiyor. Buluştuğunuz günlerde birlikte yeni...

.

stradivarius mini kot etek modelleri

Mini kot etek modelleri ilkbahar yaz koleksiyonunuzda vazgeçilmez parçalar arasına girecek....

.

Şelale bayan kolye yapımı

Takıldığı zaman çok gösterişili olan Şelale bayan kolye yapımı hemen izleyin....

Markalar, Butikbebe.com’da İndirime Geldi

Bu makaleyi eposta olarak göndermek için lütfen aşağıdaki bilgileri doldurunuz.

Markalar, Butikbebe.com’da İndirime Geldi