Yaşama dair herşey!

İvana sert Bursa stil önerileri « Geri

E-posta 19.10.2012'de eklendi.
İvana sert  Bursa stil önerileri Matrix'in organizesinde Bursa'da Roma Kuaför'e gelen ünlü fotomodel ve stil danışmanı İvana Sert, bayanların ilgi odağı oldu. Kıyafetleriyle gelen Bursalı bayanlara stil danışmanlığı yapan İvana Sert, Bursa'ya hayran olduğunu söyledi.

Matrix'in organizesinde Bursa'da Roma Kuaför'e gelen ünlü fotomodel ve stil danışmanı İvana Sert, bayanların ilgi odağı oldu. Kıyafetleriyle gelen Bursalı bayanlara stil danışmanlığı yapan İvana Sert, Bursada Bugün mikrofonlarına çok özel açıklamalar yaptı.

"ŞÖHRETİ ÇALIŞARAK YAKALADIM"
Kendi tasarımlarını kendisinin tanıtmasıyla şöhreti yakaladığını belirten İvana Sert, "Sürekli çalışıp, televizyon programı sunmak ve kendime iyi bakmanın sonrasında başarıyı yakaladım. Şöhretin verdiği yaşamdan dolayı çok mutluyum" dedi.

"BU PROJEYLE KADINLARI GÜZELLEŞTİRİYORUZ"

Matrix'in projesini danışmanlık olarak yürüttüğünü dile getiren ünlü fotomodel ve stil tasarımcısı İvana Sert, "Güzel bir projeye imza atıyoruz. Türkiye genelinde birçok ilde bu uygulamayı yapıyoruz.

Kuaför salonlarında bayanları hem kıyafet hem de görünüm olarak değiştirip güzelleştiriyoruz. Bayanların kendilerine daha çok özgüveni sağlamasına yardımcı oluyoruz.

Eskiden Türkiye'de çok yer gezmiyordum. Bu proje sayesinde Türkiye'nin her yerini gezip tadını alıyorum. Böyle bir projenin bir parçası olduğum için çok mutluyum" diye konuştu.

"BURSA KÜÜK ŞEHİR AMA ÇOK GÜZEL"
Bursa'yı çok sevdiğini, ve hayran kaldığını da ifade eden İvana Sert, "Bursa'ya çok geliyorum. Uludağ'a çok kez kayak yapmaya geldim. Bursa'nın kebaplarını çok seviyorum.

Beni herhangi bir zamanda Bursa'da kebap yerken görebilirsiniz. Bursa küçük bir şehir ama çok güzel" şeklinde konuştu.


İVANA SERT EN GÜZEL BAYANA AYAKKABISINI HEDİYE ETTİ


Roma Kuaför'de bayanlara kıyafet, saç ve güzellik danışmanlığı yapan İvana Sert, Bursalı bayanların hangi kıyafeti, hangi rengi ve saç stilini tercih etmesi gerektiği konusunda önemli tüyolar verdi.

Çok sayıda bayanın ilgi gösterdiği etkinlik sonrası en iyi stili yapan bayana İvana Sert, kendi tasarımı olan ayakkabıyı hediye etti.
  • Bu haber için yorumlar (0 adet)

    • Geri İleri

Şu an okunanlar

.

Vakko 2010 yılbaşı kataloğu - 1

Yeni yıla başlarken Vakko yine benzersiz. Her yeni yıl yeni bir başlangıç yeni bir mutluluk. Yeni yılı sevdiklerinizle paylaşmanız için Vakko dan Yılbaşına özel benzersiz yeni bir...

.

2007 -2008 Paltolar

Soğukların kendini iyice hissettirdiği şu günlerde artık indirimler de başladı. Bu sezon çok uzun ve dar olmayan paltolar moda. 2007 sonbahar kış sezonunu tanıtan "Pure London"fuarı,...

.

Spor yaparak kanserden korunun

Kanser riskini en aza indirmenin en önemli yollarından birinin egsersiz yapmak olduğu bildirildi. Fizyoterapi uzmanları, sürekli ve düzenle egzersiz yaparak hastalıktan korunmanın mümkün...

.

Koton Koleksiyonları

Tarihe göz kırpan feminen detaylarla yeni minimalizm Metalik efektlerle dikkatleri üzerine çeken yeni sadelik Kentli genç kimliğini ve dinamizmini her sezon koleksiyonlarına yansıtan Koton,...

.

Türk Kadınları Makyajı Nasıl Yapmalı

Helena Rubinstein Kozmetik Ürünleri Makyaj Uzmanı Philip Martinson, Türk kadınlarının göz makyajı ile boşuna zaman harcadığını, bu bölgeye yapılan ağır makyajın doğal...

İvana sert Bursa stil önerileri

Bu makaleyi eposta olarak göndermek için lütfen aşağıdaki bilgileri doldurunuz.

İvana sert  Bursa stil önerileri