Yaşama dair herşey!

SWAROVSKI nişantaşı mağazası açıldı « Geri

E-posta 04.12.2011'de eklendi.
SWAROVSKI nişantaşı mağazası açıldı Kendi adını taşıyan mücevher, aksesuar, ev dekorasyon ürünleri ve sanat objelerinden oluşan koleksiyonları ile tüm dünyayı büyüleyen, dünyanın en büyük kesme kristal üreticisi Swarovski’nin Türkiye’deki 17. İstanbul’daki 7. Butiği Nişantaşı Teşvikiye Caddesi’nde açıldı.

Swarovski, Nişantaşı Teşvikiye Caddesinde yer alan yeni butiğinde kristalin ne kadar yaratıcı, göz alıcı ve farklı şekillerde kullanılabileceğinin göstergesi olan moda mücevherlerinden, saatlere, küçük deri aksesuarlardan, kristal objelere kadar pek çok farklı ürünü markanın tutkunları ile buluşturuyor. Modası hiçbir zaman geçmeyen klasik parçalardan günün eğilimlerini yansıtan tasarımlara, yaşı ve tarzı ne olursa olsun tüm kadınlara farklı ortamlarda kullanabilecekleri seçenekleri sunan, Yılbaşı, Sevgililer Günü, Anneler Günü gibi özel günlerde hediye alışverişlerini kolay ve keyifli hale getiren Swarovski artık Nişantaşı’nda parlıyor.

Dünyanın bütün moda başkentlerindeki Swarovski butiklerinin yenilenme projesinin bir parçası olarak Swarovski Nişantaşı butiği “Crystal Forest”- “Kristal Orman” adı verilen mağaza konspeti ile açıldı. Dünyaca ünlü Japon tasarımcı Tokujin Yoshioka tarafından Swarovski için özel olarak tasarlanan Crystal Forest, kristalin sınırsız imkanlarına dikkat çekerek firmanın daimi kesinlik ve mükemmellik arayışının yanı sıra, Swarovski’nin Modern Lüks konseptini de içinde barındırıyor. Yeni mağaza konsepti, Swarovski’nin marka kimliğiyle tamamen uyum içinde bir atmosfer yaratmak adına mültimedyayı ışık ve kristalle birleştiren çoklu algılı bir deneyim yaratıyor.

Swarovski koleksiyonları Türkiye’de İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya illerinde olmak üzere markanın 17 mağazasında satışa sunuluyor. Swarovski’nin ayrıca Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde de mağaza ve satış noktaları bulunuyor.

Bir asırdan uzun bir sürede kazandığı deneyim ve ustalıkla Swarovski’nin yarattığı koleksiyonlar mümkün olan en geniş kitleye lüks, mutluluk ve tasarımda mükemmelliği bir arada sunmaya devam ediyor.

Swarovski Nişantaşı,
Tesvikiye cad. Nar Apt. No:141/1 Nisantasi Tel :0212 240 29 32/ 0212 240 29 53


Vizyoner bir mucit olan Daniel Swarovski, 1895 senesinde kristal mücevher taşlarını kesmek ve parlatmak için daha yeni geliştirdiği makinesiyle birlikte Avusturya, Tyrol’daki Wattens kasabasına taşınmıştır. Moda dünyasında devrim yaratan bu başlangıç noktasından sonra Swarovski, moda, mücevher ve yakın zamanlarda da aydınlatma, mimari ve iç dekorasyon alanlarında kullanılan hassas-kesim kristal üretiminde dünya lideri konumuna ulaşmıştır.

Grup hala dördüncü ve beşinci nesil aile üyeleri tarafından yönetilmekte olup dünya çapında yaklaşık 24.800 çalışana, 120’den fazla ülkede ofise ve 2009 yılındaki 2,25 milyar avroluk ciroya ulaşmıştır. Swarovski’nin iki temel faaliyet alanı vardır: Birincisi, endüstriye komponent üretmek ve satmak, ikincisi de tasarım-temelli bitmiş ürünler yaratmaktır. Swarovski kristalleri, uluslararası tasarımın vazgeçilmez bir bileşeni haline gelmiştir.

Şirket, 1965 senesinden beri gerçek ve imitasyon hassas-kesim yüksek kalitedeki ürünleriyle mücevher endüstrisine hizmet etmektedir. Swarovski’nin şirketin özündeki yaratıcılığı sergileyen, kendi markalarıyla pazara sunduğu, aksesuar, mücevher ve ev dekorasyon ürünleri, önemli tüm moda merkezindeki 1800’den fazla perakende satış dükkanında satılmaktadır.

Swarovski Crystal Society (SCS)’nin ünlü kristal heykellerine meraklı koleksiyoncularının dünyadaki üye sayısı 350.000’e yaklaşmıştır. Wattens’teki multimedya kristal müzesi Swarovski Kristallwelten, Swarovski’nin yenilik ve ilham dolu evreni şerefine 1995 senesinde açılmıştır. Swarovski grubu ayrıca imalat taşlama parçaları üreten Tyrolit®, yol güvenlik yansıtıcıları üreten Swareflex ve hassas optik cihazlar ve aletler üreten Swarovski Optik şirketlerini de bünyesinde barındırmaktadır.

Bilgi için:
Swarovski Kristal TİC. LTD. ŞTİ.
Didem Uslu
PR,Event and Communication Manager
Phone: 0542 214 18 95
E-mail: didem.uslu@swarovski.com
WWW.BRAND.SWAROVSKI.COM


  • Bu haber için yorumlar (0 adet)

    • Geri İleri

Şu an okunanlar

.

SWAROVSKI nişantaşı mağazası açıldı

Kendi adını taşıyan mücevher, aksesuar, ev dekorasyon ürünleri ve sanat objelerinden oluşan koleksiyonları ile tüm dünyayı büyüleyen, dünyanın en büyük kesme kristal üreticisi...

.

Suç sadece evliliğin değil

Ya birbirinize katlanamaz gibi olursanız? Suç evliliğin olmayacak, bunu en başından söyleyeyim. Yani evlilik dediğimiz sonunda iki insanın uyum içinde bir arada yaşamaya çalışmasından...

.

Marks & Spencer 2010 Sonbahar Kış koleksiyonu

Dünyadaki trend ve yenilikleri takip eden ve başarıyla koleksiyonlarına yansıtan Marks & Spencerın 2010 sonbahar- kış kadın koleksiyonu, bu sezon oldukça sofistike, çarpıcı ve dikkat...

.

Başak

Bu hafta kardeşler, kuzenler ve yakın çevrenizle ilgili konular ön planda olacak. Yanlış anlaşılmalardan kaynaklanan maddi kayıplara karşı tedbir almalısınız. Hafta sonuna doğru, kısa...

.

Suna Dumankaya dan selülit icin tarifler

SELÜLİTE İYİ GELEN PEELİNG İKİ KASE DENİZ TUZU İKİ YEMEK KAŞIĞI BİBERİYE YAĞI BİR ÇORBA KAŞIĞI LİMON YAĞI BİR LİMON KABUĞU RENDESİ BİR ÇORBA KAŞIĞI...

SWAROVSKI nişantaşı mağazası açıldı

Bu makaleyi eposta olarak göndermek için lütfen aşağıdaki bilgileri doldurunuz.

SWAROVSKI nişantaşı mağazası açıldı