Yaşama dair herşey!

Mad Men kadınları sokağı ele geçiriyor! « Geri

E-posta 04.12.2011'de eklendi.
Mad Men kadınları sokağı ele geçiriyor! İstiklal Caddesi'nde Betty Draper edasında gezen kadınlar görebilecek miyiz bilemiyoruz ama 50’ler tüm ihtişamıyla gardrobumuzu ele geçirmeye hazırlanıyor…
Birkaç sezondur süregelen 80 'lerin biraz çılgın biraz rüküş modası bu sezon tahtını 50'lerin zarafetine kaptırıyor.

Mad men dizisi yayınlanmaya başladığında uzun volanlı etekler giymiş, ince belli, mükemmel saçlı kadınların moda dünyasına etki edeceğini adımız gibi biliyorduk. Her sezon daha da asileşen modanın zarif detaylara hasret kaldığı bir dönemde dizi dünyadaki tüm kadınların ilgisini çekti. Moda otoriteleri de bu ilgiyi göz önüne alarak 2010-2011 Sonbahar-Kış modasında "Mad Men" kadınlarından ilham aldılar.

"Mad Men" stilini incelemek için TIKLAYINIZ

50lerin zarafeti geri döndü…
Louis Vuitton, Prada, Miu Miu ve Chloé gibi moda dünyasının nabzını belirleyen markaların defilelerinde bu sezon 50'li ve 60'ların retro ve modern zarafeti bir arada sunuldu.

Hanım hanımcık detayların dikkat çektiği yeni sezonda gittikçe kısalan eteklerimizi uzatacak, dirseklerimize kadar eldivenler giyecek, alçak topuklarla hiç olmadığımız kadar rahat olacak ve saçlarımızı ipek eşarplarla saracağız.

Geçtiğimiz sezonun hakimi militar detaylar ise bu sezon pek ortalarda görünmüyor, geçtiğimiz yılın güçlü silüetleri yerini kırılgan ve naif kadınlara bırakıyor.

Peki, "Bu sezonun olmazsa olmazları neler?" derseniz buyrun;

Kitten Heel ( Yavru Topuklar)
60 ların yavru topukları bu sezon geri dönüyor. Hanım hanımcık bu ayakkabılar yüksek topuklarla yarışabilir mi bilinmez ama bu sezonun olmazsa olmazlarından. Sevimli bir görünüm için soket çoraplarla kullanabilirsiniz.

Volanlı etekler
Diz hizasında biten belinizi incecik gösteren bu romantik etekler Louis Vuitton defilesinin favorisiydi. Romantik bir görünüm yakalamak için bu eteklerinizi kolsuz bluzlarla ve ince kemerlerle tamamlayın.

Cat Eye Gözlükler
Eski Hollywood filmlerinde gördüğümüz Cat Eye gözlükler hepimizi can evinden vurdu. Saçlarınızı topuz yaparak kullanığınızda retro bir görünüm yakalayacağınız bu gözlüklerden favorimiz Tom Ford'un Nikita modeli.

Uzun eldivenler, Klasik eşarplar
Audrey Hepburn'ü Breakfast At Tiffany's filminde dirseklerine kadar uzanan eldivenlerle gördüğümüzde hangimiz özenmedik? Bu sezon hepimizin eline Audrey Hepburn olma fırsatı geçiyor uzun eldivenler ve klasik eşarplar sezonun must-have parçalarından.

Pastel Renkler
Bu sezon renk karmaşasından oldukça uzak bir sezon. Sakın sıkıcı olduğunu düşünmeyin ,yün karışımı kumaşları, taze renkleri ve pastel baskıları mutlaka deneyin. İnanın uçuk pembe hiç bu kadar dikkat çekici olmamıştı.

Belirgin Dudaklar
Mad Men kadınlarının hepsi farklı karakterlere sahip ancak tek bir ortak özellikleri var o da koyu kırmızı rujları. Bu kış 50'lerin vazgeçilmezi kırmızı rujlar çok popüler. En kırmızısından bir tane mutlaka edinin.

  • Bu haber için yorumlar (0 adet)

    • Geri İleri

Şu an okunanlar

.

Nica Kessler Spring 2012 Fashion Show

Nica Kessler 2012 ilkabahr yaz bayan modası koleksiyonu ...

.

Güzelliğiniz için gözünüzden olmayın

Yanlış ve bilinçsiz kozmetik kullanımı ve makyajı yeterince temizlemeden uyumak, göz sağlığının en büyük düşmanlarından biri... Göz makyajı ve bakımına gerekli özen...

.

Sivilce için çilek sirkesi

Akne ve sivilcelerin tedavisinde çok etkili bir formül.. Taze olarak kullanılabileceği gibi,aşağıda vereceğimiz tarfe göre sirkesini de hazırlayabilirsiniz. Çilekten sirke...

.

Kumaş türleri nedir

DOĞAL KUMAŞLAR YÜN Yüksek ısıda yıkandığında çeker ve eğer asılarak kurutulursa deforme olur. Isıyı çok iyi yalıtır, yüksek nem emme özelliği vardır ve kaybettiği...

.

Verao moda

Vero moda romantik yaz isteyenler için harika.Kısa belden bağlamalı şortlar çiçekli bluzlar ve daha fazlası. Kendinizi harika hissedeceksiniz.İşte sizin için seçtiklerimiz. ...

Mad Men kadınları sokağı ele geçiriyor!

Bu makaleyi eposta olarak göndermek için lütfen aşağıdaki bilgileri doldurunuz.

Mad Men kadınları sokağı ele geçiriyor!